Repertoire

Ons totale repertoire bestaat uit zo’n 200 popsongs van de laatste 50 jaar.
Naast mooie rustige nummers zingen we ook swingende nummers en filmmuziek. De meeste nummers zijn Engelstalig, maar ook Nederlandse nummers zingen we graag. Af en toe zingen we een nummer dat niet bekend is bij het grote publiek maar dat we gewoon heel mooi vinden. De laatste jaren komt er steeds meer koorregie bij.

Uit al onze nummers kiezen we er elk half jaar 20 om te gaan zingen. Daarnaast komen er elk jaar 6 tot 10 nieuwe nummers bij. De keuze wordt gedaan door de Muziekcommissie van Vocal Invention samen met de dirigent. We houden daarbij rekening met onze plannen voor concerten en met de zangontwikkeling van het koor.

Hieronder vind je een selectie uit ons repertoire. Van een aantal nummers kun je opnames zien en horen van Vocal Invention gemaakt bij het concert “3 KOREN SURROUND” in 2016 (een gezamenlijk concert van de 3 koren van onze dirigent),  bij het theaterconcert LIFE in het ZAANTHEATER in 2017 en bij het Saenskorenfestival in 2019.
Met dank aan de ZZBO uit Zaandam voor de videoregistraties (2016 en 2017) en aan Erik v.B. (2019).

Bohemian Rhapsody – Queen
opname: 3 KOREN SURROUND

The Climb – Miley Cyrus

The Hanging Tree – The Hunger Games
opname: LIFE in het ZAANTHEATER in Zaandam

High Hopes – Panic! at the Disco

Under Pressure – Queen en David Bowie
opname: Saenskorenfestival 2019

Dream On – Aerosmith
opname: Saenskorenfestival 2019

Oceaan – Racoon

Raise Your Glass – P!NK