Maak nader kennis met onze gasten….

Voor ons theaterconcert BACKSTAGE hebben we ‘gasten’ met wie we al eerder samenwerkten gevraagd om weer met ons op te treden.
Je kunt nu vast kennismaken met twee van hen…….

Lotte Haen

Lotte HaenIk ben Lotte Haen, in 2016 ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en ik ben nu freelance zangeres & actrice.

2 à 3 keer per week werk ik als zingende serveerster bij het leukste muziek restaurant van Amsterdam, Pasta e Basta. Verder heb ik op het gebied van musicals/theater veel kindervoorstellingen gedaan bij o.a. Van Hoorne Entertainment.

Maar hoe ben ik dan eigenlijk bij Vocal Invention terecht gekomen?

Via Bas Groenenberg (die ik ken van de akademie) werd ik in 2017 gevraagd om mee te zingen en spelen in LIFE. Wat een ontzettend toffe show was. Ik vind het super leuk om dit jaar weer heerlijk met Vocal Invention mee te doen.

Verder heb ik 4 jaar les gegeven aan kinderen van 5 t/m 20 jaar, ik deed vooral de acteerlessen. Ook vind ik het heel erg leuk om liedjes/covers op te nemen met verschillende artiesten en muzikanten. Dit zijn een paar voorbeelden daarvan:

Leuk dat je dit hebt gelezen en beluisterd en bekeken!

Musical Madness

Het Musical Madness Koor bestaat uit 12 enthousiaste tieners die ontzettend van zingen houden.

Musical Madness

Ze repeteren wekelijks aan eigen repertoire en ze zijn het vaste theaterkoor bij de jaarlijkse musicalproductie van Fluxus. Dit jaar is dat de voorstelling Zaanse Zeikerds, die gespeeld gaat worden op 15 en 16 mei. Afgelopen jaar waren ze te gast bij de Literaire Salon “Mens durf te lezen” en binnenkort zijn ze zien bij Zaans Stormend in het Zaantheater.

Alle leden van het koor hebben een grote passie voor muziek en theater en naast dat ze bij het koor zingen, zitten ze allemaal op verschillende jeugdtheaterscholen in de Zaanstreek.
Het Musical Madness Koor is 10 jaar geleden opgericht door Daphne Groot en het is een kweekvijver gebleken voor jong talent. Veel oud-koorleden zijn nog altijd enthousiast bezig met zingen en spelen en er zijn verschillende oud-koorleden doorgegroeid naar het professionele werkveld, zowel voor als achter de theaterschermen.

Wordt vervolgd….