Kaartverkoop BACKSTAGE gestart!

 

Kaartverkoop voor BACKSTAGE van Vocal Invention 25 jaar

Datum
zaterdag 28 maart 2020, 20.15 uur en
zondag 29 maart 2020, 15.00 uur
Locatie
Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam

Tot 1 maart
Toegangskaarten alleen te bestellen bij Vocal Invention
Vanaf 1 maart
Toegangskaarten alleen te bestellen bij het Zaantheater
Rolstoelplaatsen alleen bij Vocal Invention.
Het Zaantheater heeft vaste plaatsen, geen vrije zit.

Prijs
Ahankelijk van rang (incl. garderobe en pauzedrankje)

Toprang          € 24 (voor beide voorstellingen UITVERKOCHT)
Rang 1           € 20
Rang 2           € 16

De rangen komen overeen met de rangverdeling van het Zaantheater, de 2e en 3e rang van het Zaantheater is onze rang 2. De toprang zijn de beste plaatsen in het voorste gedeelte van de zaal. Rang 2 de achterste twee rijen van de zaal.

Je kunt toegangskaarten bestellen voor de Zaal rij 4 t/m 20.
De plaatsen op het balkon worden pas verkocht als de zaal vol is.
Er zijn 4 rolstoelplaatsen per voorstelling beschikbaar.

Stoelen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst. Het is niet mogelijk om een rij en stoel uit te kiezen. Als je gezelschap bij elkaar wilt zitten kun je het beste in één keer alle benodigde kaarten bestellen.

Omdat dit systeem van bestellen niet ‘real time’ werkt kan het gebeuren dat je kaarten voor een bepaalde rang hebt besteld en dat die rang dan al uitverkocht is. Degenen die de kaartverkoop regelen nemen dan contact met je op.

Je kunt je kaarten bestellen door het invullen en versturen van het boekingsformulier dat hieronder staat. Bij het bestellen geef je aan voor welke rang je kaarten wil hebben en het aantal kaarten.

Bij Opmerkingen kun je aangeven of je voor één van de bezoekers een rolstoelplaats nodig hebt of andere bijzondere wensen vermelden.

Tot slot kun je aangeven op welke manier je de kaarten wilt ontvangen. Er kan gekozen worden om het af te leveren bij een koorlid (naam invullen!) of om de kaarten zelf af te halen bij het Zaantheater.

Je kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN NL87 INGB 0000 9347 95 t.n.v. Vocal Invention met vermelding van de naam die je hebt ingevuld op het bestelformulier en het aantal kaarten dat je hebt besteld.

Zodra de betaling is ontvangen ontvang je een ‘Bevestiging van Bestelling’ per e-mail. Bestelde kaarten omruilen of retourneren is niet mogelijk.