The Art of Music, nieuwjaarsshow door Het Zaans Showorkest

the art of music

Het Zaans Showorkest
The Art of Music
Met o.a. Omri Tindal, Iris de Schepper en Marcel Kramer.

Zaantheater – zaterdag 19 januari 2019 – 20.15 uur

Een gezellige avond vol muzikaal entertainment.

Op 19 januari is Het Zaans Showorkest te zien in het Zaantheater in Zaandam, met hun gloednieuwe show “The Art of Music”. In een kunstzinnig decor combineert het orkest samen met dirigent Henk Ummels, beeld en geluid tijdens een indrukwekkende avond vol muziek, zang en dans.

Voor de gelegenheid zijn Omri Tindal, Nigel Brown en Kera Fränkel deze avond een zangtrio. Zij brengen een ode aan muziek van onder meer Michael Jackson en Earth, Wind & Fire en bewijst Iris de Schepper, bekend van de Voice of Holland, een allround zangeres te zijn. Populaire stukken als “Wake me Up” van Avicii worden gevolgd door gouden klassiekers van Santana en een prachtige ballad van Adele zal u ongetwijfeld kippenvel bezorgen.

Zaankanter Marcel Kramer is deze avond uw presentator en maakt tijdens de befaamde Meezingmedley van het theater een gezellige stamkroeg. De visuele omlijsting van Dansschool Dancebase uit Krommenie maakt het feest compleet.
Kortom: een avond vol muzikaal spektakel waarbij iedereen ongetwijfeld een fantastische avond zal beleven in dit feest der herkenning.

Kaarten (vanaf € 17,50 incl. drankje en garderobe) zijn te bestellen via: www.zaantheater.nl.
Meer informatie: www.hetzaansshoworkest.nl of info@hetzaanshoworkest.nl.