Repertoire

Ons totale repertoire bestaat uit zo’n 150 popsongs van de laatste 40 jaar.
Naast mooie rustige nummers zingen we ook swingende nummers en filmmuziek. De meeste nummers zijn Engelstalig, maar ook Nederlandse nummers zingen we graag. Af en toe zingen we een nummer dat niet bekend is bij het grote publiek maar dat we gewoon heel mooi vinden. De laatste jaren komt er steeds meer koorregie bij.

Uit al onze nummers kiezen we er elk half jaar 20 om te gaan zingen. Daarnaast komen er elk jaar 6 tot 10 nieuwe nummers bij. De keuze wordt gedaan door de Muziekcommissie van Vocal Invention samen met de dirigent. We houden daarbij rekening met onze plannen voor concerten en met de zangontwikkeling van het koor.

Hieronder vind je een selectie uit ons repertoire. Van een aantal nummers kun je opnames zien en horen van Vocal Invention gemaakt bij het concert “3 KOREN SURROUND” in 2016 (een gezamenlijk concert van de 3 koren van onze dirigent) en bij het theaterconcert LIFE in het ZAANTHEATER in 2017.
Met dank aan de ZZBO uit Zaandam voor de videoregistraties.

Rolling in the Deep – Adele

Skyfall – Adele
opname: 3 KOREN SURROUND

Firework – Katy Perry

Nooit Meer Een Morgen – Marco Borsato
opname: LIFE in het ZAANTHEATER te Zaandam

Bohemian Rhapsody – Queen
opname: 3 KOREN SURROUND

Circle Of Life – The Lion King
opname: 3 KOREN SURROUND

Africa – Toto
opname: 3 KOREN SURROUND

The Climb – Miley Cyrus

The Hanging Tree – The Hunger Games
opname: LIFE in het ZAANTHEATER in Zaandam

Nothing Really Matters – Mr. Probz

I Want To Know What Love Is – Foreigner

Just Give Me A Reason – P!nk
opname: LIFE in het ZAANTHEATER in Zaandam