The Four Elements in theater de KunstGreep

In het weekend van 15, 17 en 17 maart 2013 hebben we vier maal voor een uitverkochte zaal gestaan met onze show  The Four Elements . We danken ons publiek voor alle enthousiaste reacties!

Swingende pop, rustige ballads en close harmony zorgden voor een afwisselend programma. Voor sommige nummers werd het koor uitgebreid met solisten uit eigen gelederen en met een gastsolist. Wat samenstelling van het koor betreft hadden we dit keer een drietal verrassingen. Als altijd stond het geheel onder muzikale leiding van Patrice van Opstal, een waarborg voor harmonieuze én spannende arrangementen en muzikaliteit. Pianiste Hanneke Tammes zorgde, samen met een vier man sterk combo, voor de begeleiding.

De regie was ook deze keer in handen van Bas Groenenberg, hij stond garant voor bijzondere opstellingen en subtiele choreografie. 18 dansers van Dansstudio2 uit Assendelft completeerden de show met dans in verschillende stijlen. Tijdens de voorstellingsdagen was in de KunstGreep een expositie te zien van de Krommenieër Schilderskring ’80 van werk rond het thema ‘de 4 elementen’; aarde, water, lucht en vuur.

Meer dan 1000 mensen beleefden de 4 elementen in zang, muziek en dans

Swing mee over bergen, door dalen en in velden
Dompel onder in rivieren, tranen en de regen
Vlieg mee op de adem en de wind
Koester de warmte en het licht van vuur en zon.

Op 8 februari 2013 publiceerde het Noordhollands Dagblad een artikel over Popkoor Vocal Invention en The Four Elements.

Artikel-NHD